Om MainTech Konferansen

20 år med verdifulle møter og kunnskap som begeistrer

MainTech konferansen handler om de endringene som skjer og de endringene som må skje. Konferansen samler hvert år 250 deltakere og er en viktig møteplass for industrien som ønsker å være med mot fremtidens nye utfordringer. Vi har tatt valg som har stått seg godt over tid, men hva blir våre neste trekk? Hvordan skal vi ta de beste valgene for fremtiden?

To innholdsrike dager

I 20 år har MainTech samlet ildsjelene, innovatørene og «stayerne»! Vi har delt erfaring, teknologi og kunnskap til engasjerte mennesker. Nå skal vi feire 20 års jubileum og inviterer deg til å bli med på årets råeste konferanse innen Drift & Pålitelighet.

Bli med på en helt spesiell konferanse på selveste Britannia Hotel. Her blir ikke bare lokasjonen første klasse; vi har invitert de beste foredragsholderne fra inn- og utland. Gled deg til tema innen Forbedringsarbeid, Ledelse, Asset Management og Digitaliseirng.

Vi starter i plenumssal der en bukett av kjente næringslivsledere deler sine historier og erfaringer med oss. Etter lunsj deler vi oss i parallesesjoner og deltagerne kan velge mellom temaene «Asset Management» og «Forbedringsarbeid».

Dag 2 starter med paralle sesjoner, med videre mulighet til fordypning i det du er aller mest opptatt av. Du står fritt til å velge ulike sesjoner fra dag 1 til dag 2. Siste del av konferansen blir igjen fra plenumssalen.

Konferansen er også vertsskap for arenaene: «VPT – for energibransjen» og «SAP PM nettverkssforum». Disse arrangeres i etterkant av konferanse slutt.

Velkommen til årets jubileumskonferanse – vi gleder oss til å ønske deg velkommen!