Foredragsholdere 2022

Terje Andersen er administrerende direktør og medgründer av Morrow Batteries. Selskapet har som mål å utvikle og produsere verdens mest kostnadseffektive og bærekraftige batterier.

Kjell Stokbakken
Norsk Kylling

På Orkanger, utenfor Trondheim ligger Norges største og mest moderne fabrikk for slakting og foredling av mer saktevoksende kylling. Kjell Stokbakken vil fortelle oss hvordan de tenker bærekraft i alle ledd.

Bjørn Einar Ugedal, administrerende direktør ved Norske Skog Skogn. Han har lang erfaring fra en rekke stillinger innenfor prosess- og kraftforedlende industri. 

Hvordan løser Angolas største oljeselskap Sonangol sin Integrity Management?

Terrence O Hanlon er en av verdens fremste eksperter på Asset Management, hans engasjement og formidlingsevne er unik. Dere vil oppleve en tydelig stemme som av en grunn setter sitt budskap på spissen. 

Tor Bjerkestrand er til daglig ansvarlig for drift i oljeselskapet OKEA. Men i tillegg er han en stolt oljearbeider. Vi skal tilpasse oss en ny tid, fortsatt med oljeproduksjon i flere år. Hva blir neste trekk?

Egon Doyer joined SKF in 2007 and has over 40 years industry experience. He worked with customers in a variety of industries to help them increase Shareholder Value.

SEW-EURODRIVE AS er tilsluttet det internasjonale konsernet SEW- EURODRIVE GmbH & Co KG med fabrikker i 52 land. Konsernet er verdensledende innen området elektromekaniske drivutrustinger og industrigir.

Trond Michael er på hjemmebane med sin doktorgrad innen vedlikeholdsplanlegging. Han er også en dyktig leder. Hos oss vil han gi oss en løypemelding fra Asset Management satsningen i Statens Vegvesen.

Transformasjon og digitalisering er nødvendig for at kraftsystemet skal være rustet til nullutslippssamfunnet, og det er derfor viktige satsningsområder for Statnett i årene som kommer. 

Som klyngeleder i Arctic Cluster Team – ACT, brenner Monica for å akselerere regional utvikling og vekst gjennom samarbeid, og støtte bedrifter i digital transformasjon og innovasjon som gir økt bærekraft.

Bernt er utdannet ingeniør og har jobbet 33 år innen ulike deler av leverandørindustrien til Olje og Gass. Fra nybygging av plattformer på 80 og 90 tallet hos Kværner, til Vedlikehold og Modifikasjoner hos Reinertsen og Linjebygg, og de siste 4 årene som daglig leder hos OceanTech i Trondheim.

Gunnar Andreas Aarvold
Norsk Kylling

Morten Rasmussen er kveldens vert. Morten er Harstadværing, maratonløper og en svært dyktig ingeniør. Han vil ta oss igjennom kveldens program. 

Fredrik Karlstad
MainTech

Fredrik Karlstad er årets konferansier. Som leder for markedsføring og salg i MainTech har han tett kontakt med de utfordringene som finnes i industrien. Fredrik loser oss gjennom programmet de her to dagene.

Norsk programleder for radioprogrammet Are og Odin, en rekke TV programmer og nå sist med den populære podcast om Norges Kongerekke.  Med en unik fortelleevne og særegne humoristiske vri skal han ta oss med tilbake da Norge opprettet handelsruter og var profesjonelle relasjonsbyggere, dog med en eksentrisk vri. 

Rose holder foredrag om forskning og er privatpraktiserende formidler av teknologi, forskning og allmennkunnskap med blogg og Instagram. 

Eva Weel Skram er en av landets aller mest folkekjære artister, og står bak en rekke popklassikere både på engelsk og norsk.