Foredragsholdere

På skolen sa lærerne at matte ikke var noe for henne. Senere ble hun blant landets beste unge ledere. Hør Christinas perspektiver om høytflyvende satellitter, medmenneskelige relasjoner og ledelsesstrategier.

Vi får besøk av en av verdens største «guruer» innen Reliability. Ricky har 30 års erfaring fra alle sider av vedlikeholdsfaget. Han er forfatter av over 20 bøker, og deler daglig med sine 25.000 følgere på LinkedIn.

Dr. Jezdimir Knezevic er rene «Kinderegget» innen vedlikeholdsfaget. Han er forsker, pedagog og gründer i verdensklasse. Han vil gi oss en forelesning vi sent vil glemme.

Heidi leder selskapet SEW Eurodrive i Moss. De er en meget sentral leverandør til alle industrier. Hvordan utvikle seg for å beholde posisjonen?

For å bli best i bransjen søker NorDan med direktør Dag Kroslid alltid det perfekte samspill mellom mennesker og produksjons- teknologi. Kom å hør den spennende reisen mot å bli markedsleder i en knallhard bransje.

Tor Bjerkestrand er til daglig ansvarlig for drift i oljeselskapet OKEA. Men i tillegg er han en stolt oljearbeider. Vi skal tilpasse oss en ny tid, fortsatt med oljeproduksjon i flere år. Hva blir neste trekk?

Trond Michael er er på hjemmebane med sin Phd innen Reliability, han er også en dyktig leder. Hos oss vil han gi oss en løypemelding fra Asset Management prosjektet deres.

Hvordan lykkes med å nå ut med sitt lederskap? Synet på mennesket, personlig utvikling og trening skaper grunnlaget for bærekraftig utvikling. Først i seg selv, og deretter i andre.

Robert Kusén har startet selskapet Kusén – «The battle against fake lean». Med sin bakgrunn fra forbedringsarbeid i industri har han erfart hvordan kultur og evne til forbedringsarbeid henger sammen.

«Ikke jobb mens jeg forstyrrer!» Lyder denne oppfordringen kjent, er det kanskje fordi det minner deg om noe du har opplevd på jobben? Eller fordi du leser om Kjell i seriesuksessen Lunch?

COSL Drilling har vært igjennom en tid med rigger i opplag. Siste halvår er alle rigger igjen på kontrakt. Hvordan har de jobbet med vedlikeholdet – og hva tenker de fremover?

Hvordan løser Angolas største oljeselskap Sonangol sin Integrity Management?

Mirja Weston er VP Operations i den norske start-upen VIBBIO. Hun har lang erfaring som leder og har jobbet med Lean, læring og forbedring i mange år. 

Mattias jobber som Sales Unit Manager Sweden & Norway. Han brenner for å sammen med kunden finne løsninger som styrker konkurranseevnen i norsk industri. Dette ved hjelp av spennende nye forretnings- modeller som du vil høre mer om under Mattias foredrag.

Vi elsker teknologi. Men enda viktigere er kanskje oppfinnsomheten og evnen til å se nye muligheter. Det er det Prevas egentlig handler om.

Tuominen er Sales Manager i SEW Eurodrive. De er en meget sentral leverandør til alle industrier. Hvordan utvikle seg for å beholde posisjonen?

Tidligere i år la det Norske Forsvaret frem en stor rapport som viser store muligheter til å forbedre og effektivisere forsvarssektoren. Terje vi gi oss innsikt inn i mulighetsrommet.

Sammen med Terje Ågren fra Forsvarsmateriell vil Ola Lauve snakke om de store mulighetene som ligger i strukturert vedlikehold og effektivisering i egen sektor.

Vi får besøk fra «Down Under» når Greg Burns gjester MainTech konferansen. Med sin erfaring fra ulike industrier vil han ta oss med inn i fremtiden med Schafflers løsninger innen Industri 4.0 og digitalisering.

Den stadige jakten på forbedringer og muligheter kjennetegner Orkels imponerende utvikling. En eventyrlig historie om en bedrift som satser sterkt framover. 

Et av verdens største selskaper kommer til MainTech konferansen. GE vil dele erfaringer fra digitaliserings og forbedringsprosjekter. Dette blir spennende! Innlegget er på engelsk.

Med mottoet, «alt vi gjorde i går kan forbedres i morgen» er han ukuelig opptatt av forbedring.

Vår imøtekommende og fremoverlente kollega Gunhild vil lede fagsesjonen «Ledelse og Forbedring».

Vår digitale lofotværing skal lose oss gjennom fagsesjonen «Asset Management».

«Reliability is everything in this game» hører vi stadig rundtomkring Morten. Hvem andre kan ta oss gjennom fagsesjonen «Asset Management»?

Hun er vår avdelingsleder i vest og brenner for forbedringsarbeid. Hun leder dagens fagsesjon innen forbedring.

Norsk programleder som tidligere var i radioprogrammet Are og Odin. Sammen med Klaus Sonstad vant han Prix Radio 2005.

Ingebjørg er kjent for sin stemme, unike sangteknikk og formidlingsevne